Teije Kelderhuis

Initiatief om A-A Recruitment mede op te richten komt voort uit bevlogenheid en passie voor het Human Resource vak. Mijn ervaring als HR-manager binnen verschillende sectoren wil ik graag inzetten om organisaties verder te helpen. Ik weet vanuit de HR-functie als geen ander hoe moeilijk het is om de juiste man op de juist plek te krijgen. Dienstbaar, servicegericht maar bovenal, betrokken, zijn woorden die goed bij mij passen. Mijn ervaring is; de kandidaten met het meeste talent, is niet altijd de juiste kandidaat. Naast de geschikte competenties moet de kandidaat vooral binnen jouw organisatie en cultuur passen. 

 

Andre Storteboom

Als ondernemer weet je als geen ander dat medewerkers de belangrijkste factor is van je organisatie (Human Capital), maar nog belangrijker is de vraag, wie is de juiste man op de juiste plaats? De gevolgen van een mis-match of verkeerde man op de verkeerde plaats zijn enorm. Vanuit deze visie als ondernemer ben ik samen met Teije Kelderhuis A-A Recruitment gestart.

Ik ben resultaatgericht en ik heb ruime ervaring in onder andere productieomgeving binnen de voedselindustrie. Als teamplayer houd ik rekening met zowel de belangen van de klant als ook met die van de kandidaat. Kernwaarden die bij mij passen zijn kritisch zijn, kwaliteit leveren, transparant zijn en grote mate van betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel voor hetgeen je doet.

Bijna 30 jaar heb ik op de stoel van de opdrachtgever gezeten, en weet dus hoe moeilijk en tijdrovend het proces van het werven en selecteren van de juiste kandidaat kan zijn. Deze ervaring helpt mij in mijn functie bij A-A Recruitment en worden volop ingezet voor onze klant. Als ondernemers onder elkaar zullen wij snel tot de kern komen.

Andre Storteboom